jachtverhuur friesland

Stoeten Motorjachten is het adres voor Jachtverhuur Friesland.

Ook u kunt varen met een van onze motorjachten. Doordat wij jaren lange ervaring hebben met jachtverhuur friesland, weten wij wat belangrijk is aan boord van een jacht. Door eigen ontwerp en bouw kunnen wij dit verwerken aan boord en u daarom een boot verhuren waar u uw vakantie zorgeloos mee kunt genieten.

Voor dat u aan boord komt heeft de service van jachtverhuur friesland de nodige controles uitgevoerd zodat u zonder problemen uit kunt varen. Mocht er tijdens uw verblijf aan boord toch iets niet meer werken, iets wat wij natuurlijk niet hopen. Dan kunt u 7 dagen in de week beroep doen op onze eigen servicedienst.
 

Geen ervaring met jachtverhuur?

Op zich is geen ervaring in het "besturen" van een boot geen probleem. Voor dat u uitvaart bent u geheel vertrouwd gemaakt met het jacht waarmee u uw onvergetelijke vaarvakantie gaat genieten. Een vaarroute weten of een proefvaart doen, geen probleem. Wij willen dat u tevreden bent. Stoeten Jachtverhuur Friesland altijd voor u aanwezig.
 

Jarenlange ervaring in Jachtverhuur

Stoeten Jachtverhuur Lemmer is al meer dan 25 jaar een bekend adres voor het huren van een motorjacht. Of u nu met 2 personen of met 12 personen wilt varen, voor een ieder hebben wij de juiste motorboot. Zowel beginners als gevordenen vinden bij Stoeten Jachtverhuur Friesland het 'droomschip' voor een fantastische watersportvakantie. Onze motorjachten variëren van een lengte van 10,00 meter tot 14,50 meter.